Home Commercial Makeover, Salesforce signage for 333 Seymour

Makeover, Salesforce signage for 333 Seymour

Renderings 333 Seymour
Renderings of revamped 333 Seymour. Credit: Perkins + Will

The office building at the corner of Seymour and West Cordova is about to get a makeover.

The 17-storey tower at 333 Seymour will be reclad with a new curtain wall offering improved thermal resistance and an updated charcoal look.

The reclad is being led by Perkins + Will Architects, in coordination with a revamp of the building’s podium, by B+H Architects.

New podium design of 333 Seymour. Credit: B+H Architects
Revamped podium design. Credit: B+H Architects

Updates to the building will also include a new rooftop terrace with indoor/outdoor space with glass walls, kitchen, washrooms, seating and a new elevator lobby.

View of roof terrace from northwest corner looking south. Credit: Perkins + Will
View of enclosed roof terrace program area from west looking east. Credit: Perkins + Will

Interestingly, renderings also show a new Salesforce sign on the top of the tower. The tech company is currently a tenant of the building, and opened a renovated office in 2019.

Rendering of option 2 LED Strip Lighting – direct linear light. “The crisp line of the LED light is perceptible from the neighbouring towers and would be detailed to reduce glare and direct views of the light fixture.” Credit: Perkins + Will

333 Seymour was built in 1985 and opened as the Price Waterhouse Centre.

The tower’s distinctive rooftop dome will also be refreshed with a charcoal colour scheme.

Existing dome with overlook from neighbouring towers. Credit: Perkins + Will
New uniform metal roof cladding. Credit: Perkins + Will
Current condition of 333 Seymour Street. Credit: Google Maps

The refreshed tower will be surrounded by two new office tower developments, at West Hastings and Seymour (601 West Hastings) and the Bosa Waterfront Centre.

601 West Hastings office tower

Lobby at the corner of West Hastings and Seymour Street. Credit: B+H Architects

Bosa Waterfront Centre office tower

Rendering of the Bosa Waterfront Centre on a winter day. Credit: Bosa Development

NO COMMENTS

Exit mobile version